Önnel is elfordult már, hogy a nagytakarítást követően, alig pár óra múlva, a sötétebb színű bútorain megjelenik a por, vagy az ujját végighúzva a tv képernyőjén, porcsíkot hagy maga után? Ez a háziasszonyok rémálma! Teljesen feleslegesnek érzik a takarítással eltöltött időt, amelyet a szabadidejükből vonnak el.

A szabadidőnk feláldozásán túl, még számos dologról mondunk le, ha nem a BEAM központi porszívó rendszer segítségével teremtünk tiszta, egészséges lakóteret magunk köré.

Számtalan porszívó márka található a műszaki áruházakban az egészen olcsótól a méregdrágáig. De ezek a “hagyományos” porszívók – lehetnek akár a legújabb szűrőkkel is felszerelve (pl.: HEPA, vízszűrő stb.) – mégsem tudják felvenni a versenyt a központi porszívó rendszer hatékonyságával és gazdaságosságával.

Ezért szeretnénk megmutatni, hogyan lehet környezetünket, lakásunkat, munkahelyünket tisztán tartani úgy, hogy kedvünk és szabadidőnk is maradjon a gyerekekre vagy bármi másra. A központi porszívó rendszer alkalmazása új fejezetet jelent a takarítás történetében. Ezzel a technológiával olyan tisztaságot lehet könnyedén varázsolni, amelyet másképp csak fáradtságos munkával érhetne el.

kozponti-porszivo-rendszer

Mit kínál a BEAM központi porszívó rendszer?

A BEAM központi porszívó rendszer nem csupán családi házakba telepíthető, alkalmazható lakótelepi lakásokban is. A központi porszívó gépet elhelyezhetjük akár az erkélyre, akár a lakótérbe, a legfontosabb, hogy a beszívott levegő, amely az allergiák nagy részét okozza, a szabadba távozzon. Ez csak a központi porszívó rendszerrel érhető el!

A hagyományos porszívók a pornak csak egy részét távolítják el, a többit a kifújt levegővel együtt visszafújják a porszívózott helyiségbe. Az így visszajuttatott finom por tovább lebeg a lakásban, amit az újabb és újabb porszívózással csak felkeverünk.

A központi porszívó rendszer számtalan területen felhasználható például: lakásokban, családi házakban, irodákban, szállodákban, ipari üzemekben, mert a különböző funkciójú szívófejek szinte minden fajtájú és méretű felületen biztosítják a tökéletes porelszívást.

porszivo

A központi porszívó rendszer előnyei közül a legfontosabbak:

  • A beszívott levegő a szabadba távozik, ezáltal megszűnik az állandó por-körforgás.
  • A legfinomabb porszemcséket, atkákat és az allergiát okozó polleneket is eltávolítja a központi porszívó rendszer.
  • A központi porszívó rendszer csendes működésű, mert a gép zúgása helyett csak a légmozgás hangja hallatszik.
  • A nehéz takarítógép és elektromos zsinór helyett csak a gégecsövet kell mozgatni.
  • A központi porszívó rendszer lerövidíti a takarításra fordított időt.
  • Nincs utólagos porzsák költség, így akár évi 5.000 -10.000 Ft-ot is megtakaríthat a központi porszívó rendszer segítségével.
  • Nagy és egyenletes szívóerővel rendelkezik a központi porszívó rendszer.
  • Nagy kapacitású portartály, amelyet évente csak 2-3 alkalommal kell kiüríteni.
  • Több évtizedes élettartam, a beépített központi porszívó rendszer egy életre szól Önnek és családjának.
  • Növeli az ingatlan forgalmi értékét.

Mára a kényelmi funkció helyett az egészséges, tiszta levegőjű otthon a legfőbb érv, amiért valaki a központi porszívó rendszert választja. Az allergiás problémák és a romló környezeti állapotok következtében megnőtt az emberek érzékenysége és igénye az egészséges környezet iránt.

Tovább a Beam központi porszívó termékkatalógushoz!