Klímaforgalmazás és klíma szerelés mesterfokon

A mai modern világban az emberek szeretik magukat hasznos és kényelmes dolgokkal körülvenni. Az egyik ilyen hasznos és kényelmes dolog: a klímaberendezés, amellyel Ön még pénzt is megtakaríthat.

Klíma szerelés otthonában

klímaszerelés

Ön is bizonyára emlékszik azokra a nyári napokra/hetekre, amikor a hőmérő higanyszála a 40C-ot mutatott, ezért az otthona elviselhetetlenné vált. Mindenki arról álmodozik, hogy ilyenkor a kánikula napjait vízparton vagy netán tengerparton töltené. De sajnos az egy-két heti pihenést leszámítva marad a forró és izzasztó nyári hőség a munkahelyén, az otthonában. Miért szenvedne tovább a kialvatlanságtól, a koncentrációzavartól, amit a nagy meleg okoz? Egy kellemesen hűs szobában, egy pohár borral a kezében, miért ne élvezhetné a kedvenc sorozatát a televízióban?

Klíma szerelés munkahelyén

Ön is szívesebben dolgozik vagy éppen vásárol egy kellemes, egyenletes hőmérsékletű irodában, üzletben?

Ha Ön is így gondolja és ezért klímaberendezést szeretne vásárolni, vagy további helyiségek hűtését tervezi, esetleg érdekli az oldalfali split klíma hívja bátran szakembereinket, akik korrekt – rejtett költségektől mentes – árajánlatot készítenek Önnek.

Klíma beszerelés a Fókusz klímától, mesterfokon!

A klímaszerelés menete

A klíma szerelés több lépcsős folyamat, mindenek előtt az alapvető előkészületi, ellenőrzési feladatokat kell ellátni hozzá, hogy hosszú élettartamú, esztétikus, és az Ön igényeinek maximálisan megfelelő megoldás szülessen!

Klíma szerelés előtt

Megrendelés után a helyszínre kiérkező szerelőink Önnel együtt véglegesítik a kültéri és a beltéri egység helyét, a kondenzvíz elvezetését, az elektromos betáp kiépítését, a kültéri és a beltéri egységet összekötő rézcsövek és elektromos vezetékek útvonalát.

Bizalommal kérje szerelőink véleményét, ill. segítségét, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére a klíma beszerelés és későbbiekben a klíma karbantartás során. Segítenek Önnek az optimális – és nem utolsó sorban a legesztétikusabb megoldás kiválasztásában.
Mi van, ha változik a klíma szerelés valamely paramétere a helyszínen?

Amennyiben a megrendeléshez képest módosulnak a klíma szerelés paraméterei, akkor szerelőink a helyszínen új árkalkulációt végeznek az utólagos félreértések elkerülése érdekében. A klíma szerelés megkezdése előtt – szükség esetén – takarófóliázással védjük az Ön értékeit, bútorait.

A klíma szerelés első szakasza

A klíma szerelés során, első lépésben a beltéri egység tartókonzolját fúrjuk fel a falra, majd a rézcsövek és elektromos kábelek útvonalának kiépítése következik kábelcsatornában, vagy falhoronyban. A split klíma berendezés telepítése vasbeton fal esetén egy faláttörést tartalmaz. A faláttörést követően a klíma kültéri egység tartókonzolját felszereljük az egyeztetett helyre, kb. 3-4 m külső szerelési magasságig.

A klíma szerelés középső szakasza

A klíma szerelés következő munkafázisa a klíma beltéri és kültéri egység kalorikus vegytiszta rézcső pár összekötésével folytatódik. A kondenzvíz gravitációs vagy kondenzvíz-szivattyús elvezetése után az elektromos betáp kiépítése a megrendelő által biztosított 230 V-os fali csatlakozó aljzatról történik.


Klima szerelés

A klíma szerelés befejező szakasza

A klíma szerelés utolsó fázisában a hűtőkör ellenőrzése (nyomáspróba, szivárgáskeresés, vákuumolás), valamint a kondenzvíz elvezetés ellenőrzése után szakszerűen beüzemeljük a klímaberendezést. A próbaüzem során szerelőink elvégzik a kezelő oktatását a klíma használatáról és működéséről. A klíma szerelés befejező fázisában kitöltjük és átadjuk a szükséges dokumentumokat.

Klíma szerelés után

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a klíma szerelés során folyamatosan eltakarítjuk a keletkezett hulladékot (pl.: porszívózással, stb.), így a telepítés minimális kosszal kivitelezhető. A minőségi munkavégzés érdekében csak minőségi szerszámokkal és hitelesített műszerekkel dolgozunk.

A klíma karbantartásával kapcsolatos kérdésekben is szívesen segítünk Önnek, erről bővebben olvashat a klíma karbantartás menüpont alatt.

Vegye fel a kapcsolatot Kiliti Gábor ügyvezetővel a 06 70 31 32 450-es telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot készülék vásárlásra és/vagy telepítésre online!

Klímatelepítés díjtáblázat

Klima szerelés ábra